kad apa tuuu??

haii sahabat bloggers dan readers semua, amacam puasa korang sekarang? harap-harap masih sempurna la yerr, in sha Allah. haa korang, nak share cerita nih. balik dari taska tadi, oleh kerana terlalu penat, tak sempat nak tegur mama terus masuk bilik. buka jer pintu bilik, mata terus terpandang 3 keping kad yang tersusun rapi atas katil. surat apa tuu? surat saman ke? or surat lamaran? hohoho, ngengada jap ;D so, dengan excited tangan laju jer p capai kad-kad tu and tengok butiran dia. nak tahu tak kad apa? jeng jeng jeng !! jom kita buka sesama ;D

**ni rupa kad tu? persoalannya kad dari sape? bila dibuka, ni hasilnya 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaa !

yeeaaaa ! rupanya kad dari 'Segmen Kad Raya By Emas Putih & Pn Qaleshya !!'dan  'Segmen : Nak Kad Raya Minie' dah sampai, alhamdulillah. amacam? comel kan kad yang diaorang kasi tuh, siap ada gambar dan pantun bagai lagi tao.  kenapa ifah dapat double kad dari kak Uzu, dan puan Qaleshya? jawapannya, sebab ifah berjaya menjadi antara 100 peserta yang terawal join segmen tu dan seperti yang dijanjikan oleh penganjur, 100 peserta terawal akan dapat 2 kad setiap sorang, ada paham? ;D pape pon terima kasih bebanyak buat kak Uzu, puan Qaleshya dan kak Minie sebab sudi pos kad yang comel ni kepada ifah. sekian dulu entry ifah kali ni, selamat menjalani ibadah puasa bagi fasa terakhir. wassalam~ *-*

5 comments :

Ct Noraishah said...

wahh..sekali dapat 5 keping hehe

tiey smilez said...

Wah. untungla Ifah. Nanti gantung kat umah tau.hehe

S.K.A said...

sy dpat dua je hu3 =) rajin diorg ni bt kn..surat lamaran pn ada juga ke?? ho3..

Dhia Dirham said...

Cantik kad raya

sha (chirp chirp) said...

waaah, bnyknya dapat. jelous i. hihihi :D