pasrah dengan result ╯.╰

haii sahabat blogger sekalian, salam 3 ramadhan ! haa, kalau korang ingat post ifah sebelum ni, ifah ada cerita sal result UPU yang ifah baru dapat kan. terlepas nak baca? KLIK SINI. okei in sha Allah, post kali ni nak share sedikit info tentang course EC14 yang ifah dapat tuh. apa tu course EC14?? haa, meh la nak cerita nih. course EC14 tu sebenarnya course SARJANA MUDA SAINS KOMPUTER (KEPUJIAN) KOMUNIKASI DATA DAN PERANGKAIAN wahh,bunyi pon dah hebatkan. sains komputer kott =D sebenarnya, course ni merupakan pilihan ke-6 ifah masa isi permohonan UPU tu, tak caye? tengok gambar kat bawah ni hah :)


mungkin rezeki ifah kat situ, so tak kesah la pilihan ke-6 or ke-10 kan. sekali lagi ifah ulang yer, REZEKI KITA RAHSIA ALLAH. okei, tak nak hurai yang tu panjang lebar. apa yang ifah nak fokuskan sekarang, course ni course lelong ke? apa kerjaya tok siswa/siswi lepasan course ni? survey punya survey, lastly ifah dapat jugak jawapannya. tak nak cerita panjang, jawapannya semua ada dalam gambar kat bawah ni. lts check it out !


haaa~ amacam? punya la hebat kerjaya course yang ifah dapat ni. alhamdulillah, bukan course lelong okei =D ifah pon ada jugak survey sal siswa/siswi yang pernah ambil course ni dan alhamdulillah, info yang ifah dapat semua yang positif jer. most of them boleh struggle 3.5 pointer keatas dengan course ni, hopefully, ifah pon boleh dapat pointer yang 'gahhh' macam tu jugak, aamiin ! (©¿©) lastly, ifah tinggalkan korang dengan komen positif blogger dan facebook yang ifah jumpa yang turut sama ambil course EC14. wish me all the best for my degree okei ∩_∩ wassalam~




7 comments :

Cik Ummi said...

tahniah... :)....ifah dapat uitm mane??

mimi nasir said...

congrats ifah :)

tiey smilez said...

Tahniah ifah. Belajar elok2 tau.hehe :D

purplelicios said...

tahniah..liya bru dip je..tu pn multimedia.. heheh

ahmad said...

tahniah yer.. sy dpt dlm bhgn perhutanan di ums HY11

sha (chirp chirp) said...

tahniah & goodluck! selamat berpuasan :)

hasibah siba said...

sy dpt course ni, pilihan ke 6 jugak dlm upu , tapi takut lahh , takut takleh bawakk ,