Gaji Pertama Seumur Hidup ! alhamdulillah~

alhamdulillah, syukur sangat-sangat kerana hari ni dalam sejarah ifah seumur hidup, ifah terima gaji pertama setelah genap sebulan ifah bekerja di TASKA CAHAYA MATA. yeahhh~ gembira dan syukur tak terucap time terima surat gaji dari pengurus tempat kerja ifah tu. pada mulanya ifah tak terfikir plak tu surat gaji, ingatkan surat kena pecat ke apa.sempat gak terlintas dalam hati 'teruk sangat ke aku kerja sampai kena buang, err malunya' TAPI alhamdulillah, rupanya bukan surat kena pecat tapi surat gaji. wahhh~ excited punya pasal, time dapat tu, terus ifah buka dan jeng jeng jeng ! tengok dalam tu ada duit ! alhamdulillah ya Allah, sukanya ! walaupon gajinya tak seberapa, tak sebab hasil usaha kita sendiri, memang terasa sangat nikmat dapat duit gaji. mungkin ni yang dialami oleh semua orang yang first time terima gaji kan. Allahuu~ TERIMA KASIH YA ALLAH 



6 comments :

mirza syazwina said...

seronoknya dapat gaji pertama.tak pernah merasa lagi^^
taniah dear=)

mirza syazwina said...

seronoknya dapat gaji pertama.tak pernah merasa lagi^^
taniah dear=)

tiey smilez said...

Dapat gaji kali pertama kerja memang best sngat2. Xpuas nak cium duit tuu.heee

Boleh la ifah belanja Cik Tiey.hehehe

sha (chirp chirp) said...

alhamdulillah. simpan duit tu utk simpanan msa dpn :)

Badrina Ibtisam said...

Alhamdulillah..
:')

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Alhamdulillah akk!

Btw, Join jom!

http://koxtau.blogspot.com/2013/07/2013-giveaway-from-farra-izzaty.html