terjah utara lagi? err *-*

in sha Allah, ni merupakan entry ke-3 ifah pasal result UPU yang ifah baru dapat 2 3 hari lepas. kepada sahabat ifah yang terlepas entry sebelum ni, KLIK SINI dan KLIK SINI tok review balik. kalau sebelum ni, ifah ada cakap ifah dapat course SARJANA MUDA SAINS KOMPUTER (KEPUJIAN) KOMUNIKASI DATA DAN PERANGKAIAN di UITM-kan. so, ada sahabat blogger dan facebook yang tanya ifah, UITM kampus mana? pada mulanya, ifah tak dapat jawab sebab surat tawaran dari UITM tak keluar lagi, tambahan pulak server asyik down jerr. err, sakit hati pon ada. tapi sabar ajer la bulan puasa ni hah :) SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN  alhamdulillah, berkat kesabaran mungkin. petang tadi, ifah try cek sekali lagi kat sini, http://www.online.uitm.edu.my dan inilah hasil yang ifah dapat :


UiTM Kampus Arau?? ok fine, agaknya tak puas meronda sebelah utara, lepas ni sambung degree pon sebelah utara lagi. err~ selatan menjadi pilihan, utara yang dapat. pape pon syukur alhamdulillah, ifah masih diberi peluang tok sambung degree kan. ingat balik insan lain yang tak berpeluang nak sambung belajar, Allahhuu~ pape pon, wish me all the best eaa. setakat ni dulu entry ifah, ada masa ifah update lagi berkaitan result UPU ifah ni yerr. salam ramadhan buat sahabat readers, wassalam 

11 comments :

Fatin Liyana said...

Assalamualaikum, singgah sini.
Congrats sebab berjaya UPU. :)

eny zahra said...

Thniah iffah :) wish ue gudlak & all da best kat utara sane :) hehe

miss A said...

congrat ifah

Elma said...

Tahniah ifah!
Best of luck =)

mimi nasir said...

congrats ifah. mimi pun dapat scomp tapi information security. hihi :)

zulhilmi tempoyak said...

tahniah..!!!!

blajaq elok2 na.. :)

sha (chirp chirp) said...

tahniah & goodluck! arau best. murah2 mknn. kikiki :D

eiyna tyna said...

tahniah !! :D

jom pilih hadiah raya ! top referral boleh pilih 3 hadiah ? apa tunggu lagi join lhaa cepat :D

klik sini --> http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

nadia mat said...

Wahhh tahniah Ifah..

cik natasya (: said...

Wahh . Tahniah ye awakkk ! :)

Tinta Lana said...

Salam.

Tahniah dik..belajar, mana2 sama.. fokuskan diri utk kutip ilmu n pengalaman sbnyk mungkin :)

Akak dulu pun, dapat sana juga.. rindu suasana kat sana ^_^