Selamat Hari Bapa ♥


Haii semua sahabat ifah blogger ifah yang cun melecun =D korang apa khabar? hopefully, semua sihat sejahtera. In sha Allah. so straight to the point, korang ingat tak apa yang istimewanya hari ni, tanggal 16/6/2013. Tak ingat?? eishh eishh, mehh sini nak ketuk kepala tu sikit **kidding kidding =D ada pulak tak ingat yerr. Hari ni HARI BAPA SEDUNIA la sayangg. So, apa tunggu lagi sayanggg sekalian?? yang belum wish kat ayah korang tuh, cepat-2 bangun dari depan lappy or komputer korang masing-2 and pergi serbu ayah korang and wish SELAMAT HARI BAPA !! alhamdulillah, wujudnya hari istimewa macam ni mengingatkan kita balik bahawa BAPA kita merupakan insan yang terpenting dan istimewa dalam hidup kita kan. tanpa pengorbanan BAPA and tak lupa jugak MAMA kita, maka automatik kita tak akan wujud didunia yang fana ni. So, peringatan dari ifah tok semua dan tok diri ifah sendiri, hargailah IBU BAPA kita selagi diaorang masih bernafas disisi kita. ingat !! BERKAT ALLAH BERGANTUNG PADA BERKAT IBU BAPA. disini, ifah jugak nak ambil kesempatan tok wish SELAMAT HARI BAPA kepada AYAH ifah, MOHD ASHRI. terima kasih ayah sebab jadi ayah yang terbaik tok ifah dan famili. terima kasih atas segala pengorbanan ayah tok kami. doa ifah moga ayah panjang umor tok terus beribadat kepada-NYA, murah rezeki dan sentiasa dalam rahmat-NYA, aamiin ! IFAH SAYANGG AYAH till JANNAH. muahhh~ 


Daripada Abu Hurairah, Rasulullah SAW bersabda : Janganlah kamu membenci bapa kalian. Sesiapa yang membenci bapanya bererti ia kafir. 

~(Riwayat Muslim)~

4 comments :

muhamad Nazri said...

hari2 ingat kat ayah...ayah masih ada. tapiii...hurmmm......

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

selamat hari bapa semua :)

sha (chirp chirp) said...

kasih ibu membawa syurga, kasih bapa mmbawa bahagia :)

siti ZAHARA said...

selamat hri bapa kpada semua kaum2 bapa di negara..dan al -fatihah kpada arwah abh saya..sayangilah ayah kita selagi masih ada..
salam kenaln..
saya follow blog ifah..=)
jemputla ke blog saya nanti ye
time kcih..:)