menang 2 segmen GA? alhamdulillah ٩(̃-̮̮̃-)۶

haii semua ! tok post kali nih, ifah nak kongsi berita baik yang ifah dapat. nak tahu apa? emh-2, baca la tajuk entry ifah ni dulu kot yer pon :) yer betull ! ifah nak share dengan korang rezki ifah menang 2 segmen GA baru-2 nih. tapi korang jangan salah paham eaa, niat ifah post entry nih bukan nak menunjuk-2 tao, just nak share pengalaman ifah first time menang segmen GA. almaklum la, ifah kan masih baru dalam dunia ber'blogging' nihh ^^ so, alkisahnya bermula bila ifah tetiba jadi rajin nak check segmen GA yang ifah join sebelum nihh. check punya check, alhamdulillah antara banyak-2 segman GA yang ifah sertai, 2 segmen GA yang no penyertaan ifah tersenarai sebagai antara pemenang. yeahhh !! suka bangatttt~ okei la tak nak ngobrol panjang-2 lagi. kat bawah nih ifah share 2 segmen GA yang ifah menang tu yerr. jom tengokk ! ^^

SEGMEN TOPUP 48JAM BY DEDEQ [PART 1]






SEGMEN MEGA TOPUP GIVEAWAY BY AS



BLOGLIST KEPADA



alhamdulillah tu jelar 2 segman GA yang ifah menang, walaupon hadiah tak se'vogue' yang korang dapat, tapi ifah syukur dapat menang segmen GA nih. doakan ifah menang segman GA yang lain pulak ea, hikhik~  **terserlah ketamakan disitu, ehehe~ tak ada la, just nak mencuba nasib, tak salah pon kan :) ifah pon doakan korang menang segmen GA yang korang sertai yerr, in sha Allah ! ;D

1 comment :

Syuhada Salleh said...

tag

http://www.syuhadasalleh.my/2013/06/giveaway-body-mist-from-bellonista.html