Jamuan Raya Office Ayah, Permai Chalet ;D

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu semua ! entri kali ni tak menarik pon, tapi just nak share dengan sahabat reader yang sudi skodeng dan baca entri ifah. hari ni, jumaat bersamaan 23 Ogos 2013, pejabat ayah ifah adakan majlis jamuan hari raya di Permai Chalet, Bachok, Kelantan. so, sebab ifah dan kakak-kakak ifah free, kitaorang ikut ayah join majlis tuh. actually, majlis ni lebih kepada jamuan hari raya beserta sekali jamuan hari keluarga bagi pejabat ayah, jadi banyak acara yang melibatkan kanak-kanak dipertandingkan. tapi bagi kami yang dah besar gedabak ni, hanya mampu tengok dan makan-makan jelar, ehehehe. uhh, rasa tak larat nak ngobrol panjang-panjang, ifah tinggalkan entri ni dengan beberapa gambar ifah sepanjang join majlis tu tadi. jemput skodeng yerr, wassalam ;D



1 comment :

Cik Mun said...

tembamnye budak tu..comellllll