Segmen Saya nak mini note pad

haii semua, post kali nih ifah nak ajak korang join contest kat bawah ni. jom ! jom ! hadiah menarik+cute menanti. tak rugi mencuba :)



Syarat-syarat :

1.Follow blog Za.
2.Like GAMBAR dan PAGE .
3.Klik iklan NI
4.Buat entry tajuk Segmen Saya nak mini note pad,tempekkan banner dan backlink ke sini.
5.Hantar link entry korang dalam kotak komen post ni sahaja.

#Pemilihan 3 PEMENANG melalui random.
#Tarikh tamat 29/5/2013.
#Penyertaan melebihi 50 peserta,hadiah akan ditambah. 

tekan kat banner di atas kalau nak join

1 comment :

siti zawiah said...

senarai bakal pemenang dah keluar.. http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/05/senarai-bakal-pemenang-segmen-saya-nak_29.html
Pemenang diumumkan jam 6 petang..be alert ya..:D