Segmen Menang Blouse Tribal #2


KLIK on BANNER
haii semuaa, macam biasa time boring-2 nihh ifah suka join contest GA especially bila tengok syarat yang simple and senarai hadiah menarik+comey, lagi la ifah nak join. nak cuba nasib la kata kann, hikhik~ macam contest nih, hadiah dia menarik kott, blouse tribal tuu. i like it alot !! oyyeahhh~ meskipon peluang dia agak tipis nak menang tapi tak kira, nak try jugak !! mana tao kot-2 kali nih nasib menyebelahi ifah kan. ifah tak nak cerita panjang, jom la join sekali. cuba nasib tak salah pon kan. jomm ! jomm ! :D

Tarikh Tamat : 30 Jun 2013

1 comment :

Nurin said...

suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html

54 pemenang dicari! Jom join! :) http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html