Happy Birthday To Me

alhamdulillah, sedar tak sedar hari ni tanggal 28 MEI maka genap la umor ifah 19 tahun. wahh~ dah makin tua ifah sekarang ni kan, dah jadi anak dara pon, ehehe~ ni juga bermaksud tahun ni merupakan tahun last ifah berstatus remaja belasan tahu, oh my ! :) pape pon wish ifah tok birthday kali ni semoga dengan peningkatan umur ifah ni seiring dengan peningkatan amal ibadat kepada-NYA. semoga jugak umur ifah masih panjang tok terus menjadi hamba yang abadi kepada-NYA and tak lupa, moga ifah mampu menjadi insan yang berguna, muslimah solehah dan anak yang baik buat kedua ibu bapa ifah. in sha Allah, aamiin ! ^^ doakan ifah jugak yer. ok la, kat bawah ni ifah tinggalkan korang dengan beberapa gambar hadiah yang ifah dapat hari ni. walapon tak se-'SPECIAL' yang korang punya, tapi alhamdulillah ifah hargai sangat-2 pemberian ni. jumpa lagi tok post akan datang, wassalam
✿◕ ‿ ◕✿

**here my first present from my friend. ifah terima hadiah ni kul2 pagi td tao :)


**nih hadiah kedua ifah terima, daripada kawan ifah, kak farah :)
(comey kan star tuhh ! ^^)


3 comments :

ummi yusof said...

Waahhh...hepi bufday ifah..!!umur kita dah sama la..eh..x boleh nak bagi hadiah la..tgh pokai sekarang..tahun dpn la ea..insyaAllah..pape pun..semoga berjaya dunia akhirat... ^_^

tiey smilez said...

Happy birthday adik Iffah yg cumil!
Semoga mendapat kejayaan didunia dan diakhirat.

Good luck dear :)

Fafa said...

tarikh lahir kita sama! :)