help me please ! ๏̯̃๏

haii semuaa ! hm, tok pengetahuan korang, ifah baru jer belajar ber'blogging'. so, banyak lagi yang ifah tak tahu and tak pandai nak buat. antara masalah ifah sekarang, tak tahu nak buat gadget follower macam  dalam blog korang tuh. ifah dah try tanya ramai kawan, tapi diaorang pon tak sure jugak. ifah jugak dah try cari tutorial nak wat benda tuh, tapi still tak berjaya. template yang ifah guna sekarang taken from blogskin. so, hopefully ada someone yang sudi tolong ifah tok buat benda nih. in sha Allah, ifah sediakan sedikit hadiah tok korang yang sudi tolong. wassalam~ :)

3 comments :

una husna said...

Una dh try buat tutorial tp still xpublish .. heeee. Im Una kt fb nnti una bagi code .. malas dh nk publish post tu :D

Cik Nevarno said...

ur prob same mcm sy lah dear..huhuhu..ade org ckp xdpt follow kita gune button follow yg comel tu kan?tp org len boleh je..so tak paham..nk letak jugak gajet follower tu tapi xreti huhu

Cackle Cuckoocious said...

dulu saya mcam awak.. saya EX-pengguna blogskin.. skrang dah tak guna dah.. ada kat web.. awk kene rajin2 seacrh cara nak dapatkan gadget follower untuk blogskin.. senang sja cara nya.. dia gunakan page source.. saya dah lupa mcam mna saya buat. sorry awk kne rajin2 carik tutorial untuk blogskin.. seacrh saja kat web.. kalau button 'follow' yang mmbuatkan tak boleh tekan sebab no id blog saja.. itu saja masalahnya.. tak ada lain pun.. pape pun gudluck k?