Looking For Bisnes Partner

Allahumma solli ala sayyidina muhammad
Allahumma solli ala sayyidina muhammad
Allahumma solli ala sayyidina muhammad

haii sahabat readers semuaa ! apa khabar? ifah doakan antum semua dalam keadaan sihat sejahtera okeii, aamiin. huhhss ! lama betul tak update blog. dah bersarang gamaknya blog ni hah, fuhh fuhh fuhh ! tiup habuk sikit :D

by the way, kembalinya ifah hapdate blog kali ni alkisahnya sebab nak kongsi antara sumber rezeki ifah sekarang dengan korang dengan hanya bermodalkan RM55? seriously? yess ! serious la ni sayangg. and now, i'm LOOKING FOR MY BISNESS PARTNER. 

bisnes apa? haa, meh la nak cerita sikit nih.
bisnes ni namanya 1whp. bisnes yang sangat sangat sangat memberangsangkan dan meyakinkan. modalnya tak banyak pon, hanya RM55. yes! only RM55. so,adik-adik sekolah pon boleh join asalkan dapat izin parent ye. 

bisnes ni sangat sangat mudah. korang tak perlu susah-susah keluar cari pelanggan, just promote bisnes dan cari partner. thats all about ! tu sebabnya ifah cakap, budak sekolah pon boleh join. asalkan rajin duk dengan handphone. here, ifah kongsikan antara sebab kenapa ifah join bisnes ni :

  • modal kecil, hanya RM55
  • bisnes AFFILIATE
  • INCOME in sha Allah RM200/day (tak termasuk bonus lagi tuhh :D)
  • MOST IMPORTANT! BISNES ini HALAL !!!
  • 100% MONEY BACK GUARANTEE

actually banyak lagi sebab ifah join bisnes ni, tapi tu diantara sebabnya dan alhamdulillah ramai kawan ifah yang dah berjaya dan machukkk ! ^_^ bukan apa, tak salah kita cuba nasibkan. lebih-lebih lagi student macam ifah ni, boleh cari SIDE INCOME sambil belajar. 

ayuhh! sape yang berminat dan nak tahu lebih lanjut tentang bisnes ni dan sudi jadi bisnes partner ifah, PM ifah DISINI. TEMPAT ADALAH TERHAD! hanya tinggal beberapa kekosongan lagi untuk diisi. here, ifah tinggalkan antara bukti bisnes ni dan mereka yang dah berjaya. 

Daripada Abu Zar r.a Rasulullah s.a.w bersabda:
"Sesungguhnya Allah s.w.t suka melihat hambaNya berusaha dengan berpenat lelah mencari rezki yang halal". 
(Hadith Riwayat al-Dailami)













cepat-cepat ! PM ifah DISINI

3 comments :

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Boleh terangkan cket? Hehehe...

Siti Nooryanawati Mohamed said...
This comment has been removed by the author.
ifah dafila said...

@Siti Nooryanawati Mohamed PM ifah di fb yer. nty ifah terangkan lebih lanjut ^_^