END of MDS :)

alhamdulillah ! alhamdulillah ! alhamdulillah ! sedar tak sedar hari ni dah last day for MDS, yeaaa ! apa itu MDS? MDS ialah singkatan bagi Minggu Dendam Siswi, hohoho. just kidding okei, yang sebetulnya MDS ialah Minggu Destini Siswa a.k.a minggu orientasi bagi pelajar baru macam kita-kita nih **tangan dibahu, mata pandang atas :P macam biasa, jadual sepanjang minggu nih mak aihh, packed kalah Perdana Menteri **hiperbola ! hiperbola ! ;D oleh kerena ifah ter-'over rajin' nak story sal jadual harian ifah sepanjang minggu MDS nih, kat bawah ni pic jadual MDS ifah, dipersilakan korang skodeng sendiri okei ;D


tamatnya MDS ni jugak bermaksud dengan rasminya sekarang, ifah bergelar mahasiswi UiTM Perlis, hola! hola! hola! mabruk buat diri sendiri dan sahabat seperjuangan yang lain :) wahhh ! tua dah kita rupanya yerr, dah boleh jadi mak orang, ahahaha. tapi INGATT ! disini penentu kerjaya masa depan kita nanti. so, mohon sedikit masa tok doakan ifah dan sahabat yang lain semoga kami berjaya graduate kt sini sebagai first class honour, in sha Allah ! aamiin :) okei la, tak larat dah nak potpet panjang kali nih, so ifah tinggalkan korang dengan gambar yang ifah sempat snap curi-curi time MDS yerr. lets check it out ! wassalam~ ;D

kuliah maghrib di Masjid An-Nur

 berpakaian rasmi with tudung UiTM sempena Majlis Perasmian di Dewan Seri Semarak


heart u my dearest rumate ! ;D

snap sebelum Majlis Perasmian bermula ;D

4 comments :

Mysara Ab Rahman said...

wah gud luk! blajar btul2

ifah dafila said...

@Mysara Ab Rahman syuran jiddan, in sha Allah ! pray for me eaa ^_^

Ismi Farah Asikin said...

Comei tudung uitm.. hihihi... selamat menempuhi alam berDEGREE dear :D

Cik Kumbang said...

all the best,study molek ye dik :)

Background Blog Percuma,Rainbow Polkadot
http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/freebies-rainbow-polka-dot-blog.html